top of page

Om oss

Vi erbjuder den ultimata lösningen för era tidskritiska transportbehov. Som ett väletablerat och kompakt team har vi tillgång till ett globalt nätverk, vilket möjliggör extremt pålitliga och skräddarsydda lösningar för era specifika behov. Genom att förena det lokala och det globala, med enastående tillgänglighet och personlig service, har vi skapat långvariga partnerskap med flera av Sveriges ledande företag under årtionden. 

Chaufför i lastbil

Tack för hjälpen. Gött å ha er alltid snabba svar och blixtsnabba SÄKRA transporter.
NI ÄR GULD VÄRDA FÖR OSS!

Volvo Penta Krossholmen

Dedikerade bilar,

 

lastbilar och trailers

 

inrikes och utrikes 

 

Samlastningstrafik 

 

Temperaturkontrollerade transporter

Farligt gods

Specialtransporter

 

Flygfrakt door-door

Charterflyg door-door 

 

Ombord-kurir på flyg, door-door 

 

Sjötransport

Tågtransport

 

Projektlogistik

Lager  

Våra tjänster

Vi erbjuder tidkritiska transportlösningar över hela världen – på väg samt i luften. Vårt fokus ligger på flexibilitet, ansvarstagande och hållbarhet, med korta ledtider och marknadsledande leveranssäkerhet. Genom att hålla en hög grad av spårbarhet minimerar vi miljöpåverkan. Vi är självklart certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001 när det gäller miljö och kvalitet, och vi är även stolta medlemmar i Fair Transport. 

Vår story

Internationella Cityordonnansen AB etablerades år 1993 och är baserat i Arendal-området i Göteborg. Vår grundläggande insikt kom från att vi märkte att våra kunder hade ett stort behov av att komplettera sina vanliga transporter på grund av ökad effektivitet och minskad lagerhållning. 

 

Just-in-time-principen blev nyckelordet inom fordonsindustrin med ökade krav på snabba leveranstider och ökad tillgänglighet. Utifrån detta har vi utvecklat och förfinat vår verksamhet för att bli ett av de ledande transportföretagen inom detta område. 

 

Sedan vår start har vi genomgått en kraftig expansion och förvärvat en bred erfarenhet av expresstransporter, både nationellt och internationellt. Våra kunder huvudsakligen verkar inom fordonsindustrin och deras underleverantörsnätverk. Dessutom fungerar vi som ett komplement till andra logistikföretag. 

 

Vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda transportlösningar som möter våra kunders unika behov inom fordonsindustrin. Vår mångåriga erfarenhet och branschkännedom gör oss till en pålitlig partner för att uppfylla snabbrörliga krav och hålla en hög nivå av tillgänglighet. 

Verkstadsarbete
bottom of page