top of page

Transporttjänster

Vi har ett omfattande nätverk som gör det möjligt för oss att erbjuda skräddarsydda lösningar för projektlast. Genom samarbete med våra partners kan vi leverera den bästa möjliga servicen till våra kunder. Som en extra förmån erbjuder vi även våra kunder både kort- och långtidslagring samt specialtjänster och bearbetning. Till exempel ansvarar vi för transport, lagerhållning, underhållsanläggningar och desinficeringsbehandlingar för en av våra viktigaste medicintekniska kunder. Vi strävar alltid efter att tillgodose våra kunders behov på ett professionellt och effektivt sätt. 

Flyg

Express flyg

Vi erbjuder kostnadseffektiva och tidskritiska lösningar för luftfraktstransporter som passar ditt företag, dygnet runt och alla dagar i veckan. Med en hög grad av personlig service ger vi dig flera alternativ att välja mellan för att hitta den bästa lösningen för dina varor. 

Genom vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda ett brett utbud av tjänster, inklusive standardleverans, expressleverans, dörr-till-dörr-leverans, helcharter och ombordleverans.

Med vår dedikerade personal och effektiva processer kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser och snabba leveranstider som ofta kan mäta sig med de större globala transportföretagen. 

Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar genom att leverera pålitliga och effektiva luftfraktlösningar som hjälper dig att uppnå dina affärsmål. 

Express vägtransporter

Vi är belägna i Göteborg, hjärtat av Sveriges bilproduktion, och vi strävar efter att leverera direkt till mottagaren för att möta våra kunders behov med korta ledtider. Vi är stolta över att alltid hålla våra deadlines när vi bokar transporter. 

Vår personliga service finns tillgänglig dygnet runt, 24 timmar om dygnet, från det att bokningen görs tills varorna levereras. Sedan vår grundande år 1993 har vi specialiserat oss på expressleveranser, och det är ett område där vi är mycket skickliga. Våra tjänster sträcker sig över hela Europa, och vi hämtar och levererar utan begränsningar. 

Utöver transporttjänsterna kan vi även hantera tulldokument och annan dokumentation. Med vår omfattande erfarenhet av expressleveranser och internationella transporter kan vi ge exakta uppskattningar av leveranstider oavsett destination. 

 

Vi är dedikerade till att leverera pålitliga och snabba lösningar för våra kunder. Med vår expertis inom expressleveranser och vår förmåga att hantera komplexa internationella transporter kan du lita på oss för att leverera dina varor i tid och utan komplikationer. 

Cityordonnansens fordon
Containerfartyg

Sjötransport

Vi erbjuder en mångfald av globala transporttjänster för både containrar och mindre laster (LCL). Våra flexibla alternativ inkluderar dörr till dörr och hamn till hamn. 

 

Vi är specialiserade inom projektlogistik och kan hantera komplexa transportbehov för olika projekt. Med vår expertis och pålitliga partnernätverk levererar vi effektivt och i tid. 

Vårt dedikerade team arbetar nära dig för att skapa skräddarsydda lösningar och garantera smidig genomförande av ditt projekt. 

Oavsett om du behöver traditionella transporttjänster eller specialiserad projektlogistik, levererar vi pålitliga och kostnadseffektiva lösningar som överträffar förväntningarna. 

bottom of page