top of page

Kvalitetspolicy

Internationella City Ordonnansen AB är en ledande leverantör av nationella och internationella expresstransporter. Vi strävar efter att erbjuda enastående kvalitet i våra tjänster genom att hålla hög tillgänglighet, leverera överlägsen service, minimera ledtider och garantera leveranssäkerhet.

För att uppnå detta sätter vi följande principer i fokus:

  1. God planering och flexibilitet: Vi arbetar noggrant med att planera och organisera våra transporter för att säkerställa effektiva och smidiga leveranser. Vi är också flexibla nog att hantera eventuella ändringar eller särskilda behov som kan uppstå under processen.

  2. Följande avtal: Vi följer noggrant de avtal och överenskommelser vi har med våra kunder och partners. Vi strävar efter att leva upp till de överenskomna förväntningarna och leverera enligt överenskommen tidtabell och specifikation.

  3. Rätt fordonsflotta: Vi investerar i och underhåller en modern fordonsflotta som uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna och säkerställer pålitlighet och effektivitet i våra transporter.

  4. Kompetenta och engagerade medarbetare: Vi erkänner att våra medarbetares kompetens och engagemang är avgörande för att leverera enastående service och upprätthålla vår kvalitet. Vi investerar i deras utveckling och trivsel för att säkerställa deras motivation och engagemang.

  5. Kontinuerlig utveckling: Vi strävar ständigt efter att förbättra vårt företag och våra medarbetare för att vara i framkant inom vår bransch. Genom att vara innovativa och ta till oss nya metoder och teknologier kan vi möta våra kunders behov på bästa sätt.

Genom att hålla oss till dessa principer och ständigt förbättra oss säkerställer vi att Internationella City Ordonnansen AB levererar högkvalitativa expresstransporter och uppfyller våra kunders förväntningar.

bottom of page